Γιατί να συζητιέται μία τόσο συγκεκριμένη φήμη σε ποδοσφαιρικούς κύκλους εκτός Καβάλας; Γιατί να πιάσουν στο στόμα τους έναν δήμαρχο και να τον εμπλέκουν σε μια τέτοια υπόθεση; Αυτό είναι το πρόβλημα με τον Μουριάδη, ότι πάει και μπλέκει με υποθέσεις που δεν τον αφορούν και μετά άντε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Πάντως τον άσχετο με τον ερχομό του Καναδο-ιρανού Αλέκου δεν μπορεί να τον παίζει, γιατί εκεί προδόθηκε μόνος του, με την επιστολή που έστειλε στον Αυγενάκη και τώρα τον πήρε η μπάλα.
@ Μουριάδη, όταν λες ότι κάτι δεν είναι του χαρακτήρος σου είναι σα να μας λες το αντίθετο. Κόψτο βρε παιδί μου, τρομάζει το μάτι μας κάθε φορά που το λες.
Λαϊκιστής και ρουσφετολόγος ομολόγησε ότι είναι ο Μουριάδης στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο! Σε ερώτημα του Μάκη Παπαδόπουλου για το τι θα κάνει με μία δέσμευση που είχε δώσει στα αθλητικά σωματεία, παραδέχτηκε ότι όντως είχε υποσχεθεί να δώσει σε κάθε αθλητικό σωματείο από 2.500 ευρώ, αλλά δε θα το κάνει τελικά γιατί μετάνιωσε και δε θέλει να ρίξει λεφτά σε άσκοπα πράγματα. Δηλαδή αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του παλαιοκομματισμού, τότε τι είναι; Πήγε και έταξε λεφτά για να εκλεγεί, και τώρα που εκλέχτηκε, δε βαριέσαι μωρέ, μία υπόσχεση ήταν και πάει.
Ο Γουνελάς ρωτά «Έγιναν τηλεφωνήματα από το γραφείο Δημάρχου σε ποδοσφαιριστές και προπονητές για τον ΑΟΚ;»
Please select a featured image for your post