Η κατάσταση στο νοσοκομείο της Καβάλας δεν είναι καλή. Μετά την άρνηση περίπου 100 ατόμων να εμβολιαστούν παρατηρούνται πολλά κενά σε τραυματιοφορείς και νοσηλευτές και αυτοί που έμειναν πίσω και καλύπτουν τα κενά τους έχουν φτάσει στα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Δεν ξέρω τι θα κάνει η κυβέρνηση αλλά πρέπει να βρει λύση γιατί το σύστημα θα σκάσει.
@ Αυτή η Ελευθεριάδου που είδε το αριστερό της φως έγραψε χθες ότι «Το Νοσοκομείο Καβάλας θα νοικιάσει (!!!) νοσηλευτικό προσωπικό από ιδιωτική κλινική!
Πλήρης επιβεβαίωση του σχεδίου της κυβέρνησης να φέρει τους ιδιώτες στα δημόσια νοσοκομεία. Μετά τη συγχώνευση δύο χειρουργικών κλινικών λόγω έλλειψης προσωπικού, έρχεται σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας να επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζεται να «νοικιάσει» εργαζόμενους από ιδιωτική κλινική της Καβάλας, σημειώνοντας ότι η κίνηση αυτή είναι…αναπόφευκτη!».
@ Δεν καταλαβαίνω τι θα συμβεί εάν πάρει προσωπικό ο Κλειτσιώτης από τις ιδιωτικές κλινικές για να καλύψει τα κενά που έχει, θα μολυνθεί το νοσοκομείο. Τι περίεργες μεσαιωνικές αντιλήψεις είναι αυτές και αυτή η κυρία θέλει το κόμμα της ο Σύριζα να επιστρέψει στην εξουσία.
@ Αλλά ποιος να την απαντήσει στην Καβάλα το κόμμα που μονίμως βρίσκεται σε κατάσταση «δεν ξέρω δεν είδα» ή οι βουλευτές που το μόνο που τους απασχολεί είναι μη γίνουν εκλογές και δεν μπορέσουν να βγουν;
@ Έτσι η Τάνια κάνει πολιτική και δημιουργεί εικόνες ότι το δημόσιο είναι το καλό και ο ιδιωτικός τομές ο κακός. Άλλωστε και πολλοί νεοδημοκράτες έχουν αυτή την άποψη.
Στα όρια τους οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που χρειάζεται άμεσα νέες προσλήψεις