Οι εθελοντές έσωσαν το κύρος της Καβάλας

Τι σημαίνει η προειδοποίηση του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ των καλών ημερών για το κόμμα Σάββα Κοσμίδη όταν λέει μέσα του fb ότι “εκεί στο ΠΑΣΟΚ μήπως κινούνται όλα με αργούς ρυθμούς; Λέω; Υπόψη ότι έρχεται και καλοκαίρι” και ως συνήθως το καλοκαίρι είναι για τα μπάνια του λαού κατά Ανδρέα Παπανδρέου και όχι για πολιτική δράση.
@ Μακάρι οι νέοι πολιτικοί να ήταν όπως ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουνελάς και ο Γιάννης Γκίγκας που δείχνει μια πολιτική ωριμότητα που εγώ την ζηλεύω.
@ Και οι δύο με κάνουν πιο αισιόδοξο ότι η πολιτική ζωή της Καβάλας τα επόμενα χρόνια δεν θα κακοπέσει και θα βγάλουν τον δήμο από το τέλμα που τον έχουν ρίξει οι “άριστοι” του Μουριάδη.
@ Επειδή όλοι χθες τουλάχιστον ραδιοφωνικά μέσα από τη συχνότητα του “Seven New 94,4” έδιναν συγχαρητήρια στους εθελοντές της αθλητικής εκδήλωσης παρωδίας που οργάνωσε ιδιώτης αλλά ευτυχώς την έσωσαν στο βαθμό που μπορούσαν πρέπει να πω ότι ο δήμος τους απογοήτευσε πολύ που τους χρησιμοποίησαν με αυτό τον άκομψο τρόπο.
@ Φαίνεται δεν ήμουν μόνο εγώ χθες που είδαν την παρωδία της εκδήλωσης Blue City Multisport Event αλλά και πολλοί ακόμη συμπολίτες μου. Το φοβερό όμως όλων είναι πως τα υπόγεια του Άσπρου Κτηρίου περιέγραψαν με δελτίο τύπου που έστειλαν στις δημαρχιακές σφυρίχτρες για να το αναπαράγουν ως εξής: “Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός πέρασε στην ιστορία, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των μικρών αθλητών, όσο και πολλών διακεκριμένων δρομέων, κολυμβητών και ποδηλατών! Για τρεις ημέρες, η Καβάλα έζησε στους ρυθμούς του Blue City Multisport Event και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλους τους φίλους των συγκεκριμένων αθλημάτων ανά την επικράτεια!”
@ Δεν ξέρω αν πέρασε στην ιστορία αλλά στην λήθη της ιστορίας είναι σίγουρο ότι έχει περάσει και δεν πρόκειται να επαναληφθεί το φιάσκο της ανάθεσης και της δυσφήμισης της Καβάλας.
@ Αν τώρα στον δήμο Καβάλας βρήκαν ότι προχθές “Έπεσε η αυλαία του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της Καβάλας!” πρέπει να το εξετάσουν το θέμα γιατί κάτι τους συμβαίνει και δεν το καταλαβαίνουν.
@ Εκτός από τα συγχαρητήρια που έδωσε δημοσίως ο Μουριάδης για την άνοδο του Βύρωνα στην Γ΄ Εθνική προτίθεται να τον στηρίξει και οικονομικά την ομάδα; Ωραία τα λόγια αλλά ο πρόεδρος κ. Καρύπογλου και ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Καφετζής περιμένουν να δουν και τα μπιρμπιλίκια γιατί χωρίς αυτά η Γ΄ Εθνική θα είναι βουνό.
@ Τι ακούω ο Αλέκος του Μελισσανίδη λέει ότι ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί και του χρόνου στην Super League 2; Τι να κάνω να φοβηθώ;

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα