Για τη θέση του προέδρου του επιμελητηρίου ένα χρόνο μετά τη συμφωνία Δέμπας και Παναγιωτίδης οδεύουν προς σύγκρουση;

Άρχισε να διαφαίνεται μια υποβόσκουσα σύγκρουση στους κόλπους της διοίκησης του επιμελητηρίου ένα χρόνο μετά την νίκη της παράταξης του Μάρκου Δέμπα και αφορά τις σχέσεις του με τον Γιάννη Παναγιωτίδη. Ένα χρόνο μετά τις εκλογές και στα μέσα της συμφωνίας της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την παραμονή στην προεδρία του Μάρκου Δέμπα και την παράδοση της στη συνέχεια στον Γιάννη Παναγιωτίδη φαίνεται ότι άρχισαν οι εσωτερικές αλληλουπονομεύσεις που βγήκαν στην επιφάνεια και με τις στηρίξεις που δίνουν πρόεδρος και αντιπρόεδρος στους υποψηφίους περιφερειάρχες που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ.
Ο Γιάννης Παναγιωτίδης είναι ένας από του φανατικούς υποστηρικτές του Χριστόδουλου Τοψίδη ενώ ο Μάρκος Δέμπας στηρίζει τον Χρίστο Μέτιο. Αυτή η διαφορετική στήριξη των δύο σε πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε προεκλογική μάχη όξυνε και τις δικές του σχέσεις. Έτσι αν μετά από ένα χρόνο δεν παραδοθεί όπως είχε συμφωνηθεί η θέση του πρόεδρου από τον Δέμπα στον Παναγιωτίδη προεκλογικά, τότε μπορεί να δούμε συμμαχίες που πιθανόν να αλλάξουν και την σύνθεση της σημερινής διοίκησης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα