Προς Μάκη Παπαδόπουλο. Είστε υπέρ ή κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την τοποθέτηση της προτομής του Παύλου Μελά στον δημοτικό κήπο;

Δεν είχανε την πρόνοια να συνεννοηθούν και μεταξύ τους ώστε να μη λένε τα ίδια πράγματα ώστε να μην εκθέτουν το αρχηγό τους. Ο Μάκης Παπαδόπουλος εδώ και τώρα δημόσια πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών όπως και αν καλώς ή όχι η διοίκηση του δήμου Καβάλας τοποθέτησε την προτομή του Παύλου Μελά στον δημοτικό κήπο.
@ Οι ερωτήσεις μου δεν έχουν στόχο φυσικά να αποκαλύψουν τις ιστορικές γνώσεις του υποψηφίους δημάρχου Καβάλας αλλά για να ξεκαθαρίσουν τη στάση του Μάκη Παπαδόπουλου πάνω σε κρίσιμα θέμα γιατί δεν μπορεί να παίζει σε θολά νερά.
@ Όλα ξεκίνησαν από την περασμένη Παρασκευή όπου στο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν ότι ο Παπαδόπουλος δεν θα παραβρεθεί στην αποκάλυψη της προτομής του Παύλου Μελά. Αυτή την πληροφορία τους την μετέφερε συνεργάτης του Παπαδόπουλου που κρατάει ανοιχτούς διαύλους της παράταξης « ο τόπος της ζωής μας» με το κυβερνών κόμμα στην Καβάλα.
@ Το Σάββατο λοιπόν γίνεται γνωστό ότι ο κ. Παπαδόπουλος συναντάτε μετά τις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Εγνατία» με τον Κώστα Κουνάκο και συζητάνε μια πιθανή συνεργασία που επιδιώκει να πετύχει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να κατεβάσει συνδυασμό και θέλει να στεγαστεί κάτω από την ομπρέλα κάποιου συνδυασμού με προοπτική. Στην συνέχεια αναχωρεί και ενώ είναι σε εξέλιξη η εκδήλωση για τον Παύλο Μελά εμφανίζεται σε ταβέρνα στην περιοχή της ιχθυόσκαλας από την οποία αποχωρείς στις 2.45 μετά το μεσημέρι.
@ Χθες λοιπόν μετά την αποκάλυψη μου για την απουσία του από την εκδήλωση για τον Παύλο Μελά προσπάθησε να ρίξει μελάνι χρησιμοποιώντας επιχειρήματα για οικογενειακούς λόγους που όμως δεν προκύπτουν σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά από τι κινήσεις του.
@ Κλείνοντας να απαντήσει λοιπόν ο κ. Παπαδόπουλος στα ερωτήματα μου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα