Βρωμάει κομματίλα τον νοσοκομείο

Δεν είναι ούτε ένα δεν είναι ούτε δύο και για ακόμη μια φορά θα το πω άσχετα αν ο διοικητής του νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου φωνάζει για το αντίθετο. Βρωμάει κομματίλα τον νοσοκομείο.
@ Αρχίζω από τους εργαζόμενους στα τμήματα καθαριότητας που ο ίδιος ο Καρασαββόγλου ως μέλος της επιτροπής έκρινε και επικύρωσε την αξιολόγηση τους αφήνοντας εκτός του διαγωνισμού δεκάδες εργαζόμενους με περισσότερα μόρια. Ασχολείται η εισαγγελία Καβάλας.
@ Η μετάθεση του Άρη Βέρρου λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές στα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από το νοσοκομείο όπου εργαζότανε για να μπορέσει να κινείται χωρίς περιορισμούς και με τα λεφτά των Ελλήνων. Ακόμη δεν ασχολήθηκε η εισαγγελία.
@ Σήμερα σας έχω μια ακόμη καταγγελία που αφορά το ακτινολογικό εργαστήριο που όχι βγάζει μάτι αλλά φωνάζει από μακριά ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρή κομματική συγκάλυψη.
Ασχολείται η εισαγγελία της Καβάλας.
@ Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η καταγγελία που πήρα και την διασταύρωσα με τις πηγές μου από το νοσοκομείο όχι μόνο λέει λίγα αλλά δεν αναφέρεται ούτε στην απηλία τίτλου αλλά και την αντιποίηση επαγγέλματος. Και όσα θα διαβάσετε παρακάτω συμβαίνουν εδώ και ένα χρόνο και παρά τις καταγγελίες που έχει στα χέρια του ο διοικητής του νοσοκομείου κωφεύει λέτε και δεν συμβαίνει τίποτε.
@ Γράφει λοιπόν ο καταγγέλων « Στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας εργάζεται άτομο στο ακτινολογικό εργαστήριο και εκτελεί εξετάσεις (αξονικές- υπερήχους- ακτινογραφίες κτλ) έχοντας τα προνόμια του τμήματος (έξτρα άδεια, μειωμένο ωράριο) το οποίο είναι άσχετο με την ειδικότητα του τεχνολόγου ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας ή έστω ΔΕ χειριστών εμφανιστών προκαλώντας βλάβη στην υγεία των ασθενών.
Το άτομο αυτό έχει πτυχίο ΤΕ τενχολογικών ιατρικών εργαστηρίων και σε όλες τις καταστάσεις του νοσοκομείου αναγράφεται ως ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας.
Παρόλο τον έλεγχο των πτυχίων που έγινε το 2013- 2014 και τις καταγγελίες που έγιναν το 2018 εξακολουθεί να παραμένει στο ακτινολογικό εργαστήριο με την ανοχή του διοικητή του νοσοκομείου και του διευθυντή του ακτινολογικού εργαστηρίου.
Το αδίκημα αυτό ( αντιποίηση επαγγέλματος κλπ) τελείται μέχρι σήμερα.
Από πότε η διοίκηση του νοσοκομείου έχει το δικαίωμα να αλλάζει τον τίτλο σπουδών ανάλογα με τη θέση που τοποθετεί κάποιον;
Μετά από καταγγελίες το άτομο αυτό συνεχίζει να εργάζεται τάχα ως βοηθητικό προσωπικό στο ακτινολογικό εργαστήριο έχοντας προκλητική συμπεριφορά και εκτοξεύοντας απειλές κατά πάντων. Ποίοι είναι αυτοί που καλύπτουν το άτομο αυτό και κανείς δεν μπορεί να το συνετίσει;
Τα επαγγελματικά δικαιώματα των ΤΕ τεχνολόγων ιατρικών εργαστηρίων δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους ΤΕ Ραδιολογίας ακτινολογίας.
@ Να συμφωνήσω ότι όλα αυτά για τους θαυμαστές του Πολάκη δεν έχουν καμία σημασία και από τη στιγμή που κάποιος δηλώνει Σύριζα όλα επιτρέπονται.
@ Είμαι περίεργος τι δικαιολογίες θα βρει πάλι ο κ. Καρασαββόγλου για συγκαλύψει το κομματικό κράτος που έχει επιβάλει στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα