Μέτιος, Αντωνιάδης το δίδυμο που καταστρέφει την περιφέρεια- Ανοιχτές υποθέσεις με την δικαιοσύνη

Παρακολούθησα σε ενημερωτική εκπομπή του ΕΝΑ Channel που φημίζεται για την υποστήριξη του στον Χρίστο Μέτιο, τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού να ισχυρίζεται ότι αναλαμβάνει και Χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. Πιστεύω ότι πέρα από το κωμικό μιας τέτοιας τοποθέτησης, ανακύπτει και μια προσβολή στην βούληση των πολιτών της Καβάλας. Οι πολίτες της Καβάλας επέλεξαν αντιπεριφερειάρχη για όλη την θητεία και αυτός υπάρχει στη θέση του και είναι ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Όποιος αμφισβητεί την βούληση των πολιτών της Καβάλας προσβάλει τους Καβαλιώτες και εκτίθεται. Για αυτό ας καταλάβει ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας για να γίνεις θέλει κότσια για να εκλεγείς. Οι φωτογραφίες με τους συνδικαλιστές του διοικητηρίου δεν σε κάνουν χωρικό αντιπεριφερειάρχη. Ούτε φυσικά μπορεί να σε κάνει ο Μέτιος πόσο μάλλον τα κομματικά χρίσματα.
@ Άλλωστε σύντομα θα φανεί πόσο επιρρεπείς είναι ο Κώστας Αντωνιάδης να παίζει τον ακόλουθο του Μέτιου και να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
@ Ας δούμε όμως και βιογραφία των εμπλεκομένων στις περιφερειακές εκλογές.
@ Ξεκινώ με τον Χρίστο Μέτιο. Ο άνθρωπος που στην Κομοτηνή κατηγορήθηκε σε δικαστική υπόθεση για πλαστογραφία δηλαδή ο Χρίστος Μέτιος επιθυμεί και κάνει αντιπεριφερειάρχη στην Καβάλα τον άνθρωπο που κατηγορείται για τα 2 εκ. ευρώ για τα κουνούπια. Γιατί έχω επισημάνει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Κώστας Αντωνιάδης ήδη έχει κληθεί ως ύποπτος από την εισαγγελία για το χρηματικό ποσό των 2 εκ. ευρώ με το οποίο κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Γιατί αν και επανειλημμένα έχει ερωτηθεί για το συγκεκριμένο ποσό ο Αντωνιάδης δεν έχει δώσει καμία απάντηση.
@ Μην ξεχνάμε βεβαίως ότι για το ποσό των 2 εκ. ευρώ έχει γίνει επερώτηση στην Βουλή γεγονός που αποδεικνύει το μέγεθος του σκανδάλου.
@ Σύμφωνα με πληροφορίες μου σύντομα ο Κώστας Αντωνιάδης θα κληθεί από τον ανακριτή να καταθέσει για την υπόθεση αηυτή.
@ Και ερωτώ; Θα τον επιτρέψει ο ανακριτής να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου;
@ Ο άνθρωπος που στην Κομοτηνή κατηγορήθηκε σε δικαστική υπόθεση για πλαστογραφία ο Χρίστος Μέτιος έκανε αντιπεριφερειάρχη στην Καβάλα τον Κώστα Αντωνιάδη τον άνθρωπο που ως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού έφτιαξε ένα βίντεο τουριστικής πορβολής στο οποίο ξέχασε να συμπεριλάβει την Καβάλας και την Θάσο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Ούτε φυσικά γι΄ αυτό το θέμα ο Κώστας Αντωνιάδης έδωσε καμιά πειστική απάντηση.
@ Τι να θυμηθώ ότι Μέτιος έκανε αντιπεριφερειάρχη στην Καβάλα τον Αντωνιάδη που εξαπάτησε ολόκληρο περιφερειακό συμβούλιο παρουσιάζοντας ότι συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού στο Παρίσι πέρυσι χρεώνοντας το ταμείο της περιφέρειας και όπως τελικά αποδείχθηκε στην έκθεση συμμετείχε ο ΕΟΤ και η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης δεν είχε ούτε ένα στάντ. Γεγονός που τελικά ανέδειξε η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα ο Φώτης Καραλίδης διασύροντας εξευτελιστικά τον Χρίστο Μέτιος και τον Κώστα Αντωνιάδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα