Ο Μάκης Παπαδόπουλος γύρισε την πλάτη στον Παύλο

Το Σάββατο το μεσημέρι οι Καβαλιώτες τίμησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μελά που έγινε στον χώρο μπροστά από τον δήμο Καβάλας. Ο κόσμος πολύς και σχεδόν το σύνολο των πολιτικών εκτός των υποψηφίων δημάρχων του Μάκη Παπαδόπουλου και του Άρη Βέρρου αλλά και του Κώστα Κουνάκου. Για τον δεύτερο δεν είχα καμία αμφιβολία ότι δεν θα βρισκόταν σε αυτή την εκδήλωση αφού ως Συριζαίος είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και Έλληνες που έδωσαν το αίμα τους για την Μακεδονία δεν του είναι αρεστοί. Όμως εντύπωση μου έκανε η απουσία του Μάκη Παπαδόπουλου που απέφυγε να παραβρεθεί στην προχθεσινή κορυφαία στιγμή της αποκάλυψης της προτομής του Παύλου Μελά και προτίμησε πρώτον να φανεί αρεστός προφανώς στους Συριζαίους και δεύτερον να συναντηθεί με έναν άλλο υποψήφιος δήμαρχο Καβάλας που και αυτός έδειξε αποστροφή στην εκδήλωση τον Κώστα Κουνάκο στο ξενοδοχείο «Εγνατία».
Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Παπαδόπουλος και Κουνάκος, δεν εκτίμησαν όσο θα έπρεπε την εκδήλωση για την αποκάλυψη της προτομής του Παύλου Μελά και προτίμησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν πως θα μπορέσουν να συνεργαστούν προεκλογικά και μετεκλογικά. Όταν δύο πολιτικοί που διεκδικούν τον δήμο δεν σέβονται και δεν «κλίνουν το γόνυ» στον ήρωα του Μακεδονικού αγώνα που προχθές η Καβάλα τίμησε τότε αναρωτιέμαι τι σόι δήμαρχοι μπορούν να γίνουν αυτοί. Ότι και να θέλουν να κάνουν ότι και να σκέφτονται να πουν όταν δεν έχουνε σεβασμό σε Έλληνες που αξιολόγησαν το πέρασμα τους από αυτόν το τόπο όχι με τα αξιώματα αλλά με την προσφορά στην πατρίδα είναι άξιοι ώστε οι Καβαλιώτες να τους γυρίσουν την πλάτη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα