«Ο ανάδοχος του έργου έβαλε κάποια φωτιστικά. Η επίβλεψη διεπίστωσε ότι δεν είναι αυτά που ήταν στη σύμβαση. Δόθηκε εντολή και σε λίγες ώρες άλλαξαν και τα 55 φωτιστικά του Αγίου Νικολάου. Τοποθετήθηκαν τα σωστά, ώστε να συμβαδίζει η μελέτη με το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα και καμία άλλη. Και γι’ αυτό υπάρχουν οι επιβλέψεις για να προλαβαίνουν δυσλειτουργίες. Οι εργολάβοι όταν έχουν 10 έργα στην αποθήκη τους έχουν 10 διαφορετικά φωτιστικά. Μη φανταστείτε ότι αυτά που μπήκαν έχουν οπτικά διαφορές με αυτά που υπήρχαν. Έχουν ουσιαστικές διαφορές, τις οποίες ευτυχώς εντοπίσαμε και δόθηκε λύση άμεσα».
@ Η παραπάνω λόγια είναι από την δήλωση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Αλέξη Γούλα που στην προσπάθεια του να καλύψει το εσκεμμένο τελικά λάθος του εργολάβου, γιατί άραγε, λέει ότι ο ανάδοχος του έργου του Αγίου Νικολάου έκανε λάθος και τοποθέτησε τα φωτιστικά που βρήκε στην αποθήκη του μεταξύ άλλων παρόμοιων αλλά φθηνότερων κατά 40.000 ευρώ!
@ Επίσης ο κ. Γούλας χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό “εντοπίσαμε το λάθος” κάτι που δεν ισχύει γιατί το λάθος δεν εντοπίσθηκε από τους επιβλέποντες του έργου οι οποίοι επί ένα μήνα δεν το έβλεπαν γιατί αν το έβλεπαν θα έπρεπε το επισημάνουν το λάθος από τις πρώτες μέρες που τα τοποθετούσε τα φωτιστικά το συνεργείο του εργολάβου. Άρα αυτά που λέει ο κ. Γούλας δεν ισχύουν. Όσο για το αν έγραψα ψέματα να του πω ότι αν έγραφα ψέματα δεν θα χρειάζονταν να καλύψει τον εργολάβο ο οποίος είπε ότι τα φωτιστικά που έβαλε στον Άγιο Νικόλαο τα τοποθέτησε από λάθος σε έργο του δήμου Παγγαίου κάτι φυσικά που δεν συνέβη διότι η τεχνική υπηρεσία του συγκεκριμένου δήμου που ρωτήθηκε είπε ότι δεν συνέβη αυτό.
@ Το έξυπνο πουλί κ. Γούλα από την μύτη του πιάνεται. Αν δεν έβγαινε το “λάθος” θα χανόταν 40.000 ευρώ από το έργο.
@ Ο Αλέξης Γούλας πήρε το μάθημα του και σε μια άλλα περίπτωση που αφορά το έργο της πλατείας 28ης Οκτωβρίου που τώρα δεν κάνει το λάθος που έκανε όταν ανέλαβε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών στις αρχές του χρόνου, ότι θα τέλειωνε το έργο τον περασμένο Ιούνιο κάτι φυσικά που δεν συνέβη και δεν θα συμβεί αλλά θα περάσει και στο 2025 και ακόμη θα παραμένει άγνωστο το πότε θα παραδοθεί.
@ «Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε να κάνουμε καμιά πρόβλεψη για την αποπεράτωση του έργου της πλατείας Καπνεργάτη. Η φύση του έργου είναι τέτοια που δεν είναι καλό να κάνουμε προβλέψεις για το πότε θα ολοκληρωθεί».
@ Τώρα ο κ. Γούλας δεν μπορεί να διακινδυνεύσει καμιά προβλέψει για την αποπεράτωση του έργου της πλατείας 28ης Οκτωβρίου, δεν ξέρει ούτε την επίσημη ονομασία της αντιδήμαρχος Καβάλας να σου πετύχει, γιατί η φύση του έργου είναι τέτοια που δεν μπορεί να προσδιορίσει το πότε θα ολοκληρωθεί. Μπα, όταν πριν από μερικούς μήνες έλεγε ότι θα τελειώσει το συγκεκριμένο έργο τότε η φύση του έργου τι του έλεγε ότι ήταν ώριμο και του πεπέτρεπε να κοκορευτεί ότι αν και νέος αντιδήμαρχος τα κατάφερε;