Άγνωστη λέξη η αστική ευγένεια για τον Χάρη Σειτανίδη και το ακίνητο της πρώην “Μητέρας”

Προφανώς κάποιοι όπως ο Χάρης Σειτανίδης ο περιφερειακός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ από την Καβάλα, δεν γνωρίζει βασικούς κανόνες της αστικής ευγένειας και γι ́ αυτό δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Του στάλθηκε λοιπόν μια πρόσκληση από την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης που προχθές το απόγευμα βράβευσε κάποιους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Όπως τον Θόδωρο Μπαμπούκα, τον Χάρη Παππά, τον Γιώργο Χριστοδουλίδη και τον Χρίστο Ψευτάκη. Χωρίς λοιπόν να ενημερώσει τους διοργανωτές ως όφειλε ότι θα παραβρεθεί προκειμένου να του κρατήσουν θέση εμφανίσθηκε στην εκδήλωση και απαίτησε να κάτσει στην πρώτη σειρά ζητώντας μάλιστα να σηκωθεί κάποιος από τους βραβευμένους και να καθίσει ο ίδιος! Φυσικά δεν του έκαναν την χάρη του Χάρη και αυτός θυμωμένος σηκώθηκε και έφυγε.
@ Μετά από μακρά σιωπή ο Μητροπολίτης Στέφανος μίλησε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με ότι έχει να κάνει με τους μπαχαλάκιδες του πολιτισμού οι οποίοι πιστεύουν ότι επειδή φωνάζουν θα φοβόταν ο Δέσποτας και θα έκανε πίσω αφήνοντας τους μέσα στο κτήριο της ΣΤΕΓΗΣ.
@ Μίλησε και ο πρόεδρος της ΣΤΕΓΗ ο γιατρός Καμπουρίδης και είπε ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα και ποια συμφωνία έκαναν με την Μητρόπολη και τη ψήφισαν για την μετακίνηση τους μέσα στο διοικητικό συμβούλιο.
@ Είμαι περίεργος να δω ποίοι θα πάνε την ερχόμενη Τετάρτη στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης για να ακούσουν τις αστειότητες όσων εμπνεύστηκαν την αίολη αντίδραση των ολίγων.
@ Φαίνεται ότι η γραφειοκρατεία δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό γνώρισμα των κρατών και της δημόσιας λειτουργίας τους αλλά και των μεγάλων αλυσίδων ένδυσης όπως αυτής που από το καλοκαίρι θέλει να ξεκινήσει μια νέα δραστηριότητα στο πρώην κτήριο “Μητέρα” στην οδό Ίωνος Δραγούμη αλλά ακόμη δεν άναψε το πράσινο φως η κεντρική διοίκηση της εταιρείας. Να σας πως εδώ ότι αυτοί που το ξεκίνησαν την ανακατασκευή του συγκεκριμένου κτηρίου ήταν Τούρκοι επιχειρηματίες που το άφησαν για τους δικούς τους λόγους και τώρα επέστρεψαν και θέλουν να συνεχίσουν σαν να μη έχει συμβεί τίποτε, αλλά το πουλάκι έχει πετάξει.
@ Τίποτε δεν κουνιέται στα παλιά Κρεοπωλεία της οδού Δοϊράνης και τα σκουπίδια πίσω από την πράσινη “κουρτίνα” κάνουν πάρτυ. Φυσικά κανείς από τον δήμο δεν ενδιαφέρεται και γιατί να ενδιαφερθεί όταν όλα γίνονται στο πόδι;
@ Μου πήρε πατέρας μικρού παιδιού τηλέφωνο που έτυχε να πάει μετά τις γιορτές το παιδί του στην κεντρική πλατείας όπου ο δήμος είχε τοποθετήσει σε περίοπτη θέση τη φάτνη και μου είπε. Η περιέργεια του μικρού παιδιού του να δίδει ποιος κοιμάται στη φάτνη αποκάλυψε ότι η κούκλα που είχε τοποθετηθεί
δεν ήταν μικρού αγοριού αλλά μικρού κοριτσιού. Φυσικά καταλαβαίνετε τι έγινε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα