Αρνήθηκαν την αντιπροεδρία στην επιτροπή ποιότητας ζωής Μούτλιας και Παπαδόπουλος

Χθες στη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής ο πρόεδρος της Κυριάκος Σταυρίδης δεν μπόρεσε να πείσει ούτε τον Σωτήρη Παπαδόπουλο κατ΄ αρχάς και στην συνέχεια τον Γιάννη Μούτλια να τους δώσει την αντιπροεδρία της επιτροπής. Και οι δύο αρνήθηκαν να καταλάβουν τη συγκεκριμένη θέση ύστερα από συνεννόηση με τις δημοτικές τους παρατάξεις.
@ Η χθεσινή συνάντηση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων στο γραφείο του δημάρχου έγινε για δύο λόγους. Ο πρώτος ήτανε για το ορισμό αντιπροέδρων των νομικών προσώπων από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ο δεύτερος μια μικρή ενημέρωση από τον Θόδωρο Μουριάδη για το πρόβλημα με τους μετανάστες.
@ Από τη συνάντηση απουσίαζαν οι Βογιατζής της «Ελληνικής Αυγής» και ο Βαγγέλης Παππάς. Τον Μάκη Παπαδόπουλο που απουσιάζει στο εξωτερικό εκπροσώπησε στην συνάντηση του συνδυασμού «ο τόπος της ζωής μας» Γιάννης Μούτλιας.
@ Τελικά πολύ φασαρία για το τίποτα αφού συμφωνήθηκε ότι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας ο δήμαρχος θα προτείνει τους αντιπροέδρους και αυτούς θα ψηφήσουν και από την αντιπολίτευση. Ο Θόδωρος Μουριάδης με αυτόν τον τρόπο αποκαθιστά την τάξη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα