Στην απόκτηση του εξαιρετικού σκόρερ Θωμά Αμπαρά προχώρησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης

Please select a featured image for your post

Στην απόκτηση του εξαιρετικού σκόρερ Θωμά Αμπαρά προχώρησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία τον ενέταξε στο δυναμικό της και ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο.

Ο Θωμάς Αμπαράς είναι 24 χρονών με ύψος 1,85 και πέρσι αγωνίστηκε στην Καστοριά ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Κορωπί, Καρδίτσα, ΠΑΟΚ. Το μόνο πάντως είναι μια πολύ καλή προσθήκη για την περιφέρεια στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας και η οποία σημαντικά θα την βοηθήσει.

Δείπνο στην ταβέρνα

«Κυρά – Βαγγελιώ»

Εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, 2019-2010 όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η Διοίκηση της ENERGEAN KAVALA BC παρέθεσε δείπνο σε παίκτες, προπονητές και ιατρικό team, στην γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης μας Κυρά – Βαγγελιώ!
Κατά την διάρκεια του δείπνου δόθηκε η ευκαιρία μέσα σε ένα άνετο και όμορφο κλίμα να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους και να συσφίξουν τις σχέσεις τους, πράγμα το όποιο είναι απαραίτητο για την συνέχεια!
Ευχαριστούμε την Ψαροταβέρνα Κυρά Βαγγελιώ για την ευγενική της χορηγία, καθώς και για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία που μας παρείχε!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα