Κάποιοι στην πόλη παριστάνουν τους εισαγγελείς και τους ειδικούς για όλα

Τα πυρά της αντιπολίτευσης στράφηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για την προσπάθεια του Δήμου Καβάλας που πραγματοποίησε ενημερωτικές εκδηλώσεις στα δημοτικά σχολεία της πόλης με θέμα την σπουδαιότητα της ανακύκλωσης. Η διανομή μάλιστα σχετικού εκπαιδευτικού υλικού στα παιδιά προκάλεσε και υπόνοιες για την ανάθεση που προηγήθηκε προκειμένου να αποκτηθεί το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο αντιδήμαρχος Καβάλας κ. Τσουρουκίδης «Να κάτσουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα προβλήματα και να κάνουν προτάσεις, ακούμε ότι δεν εκπαιδεύουμε τα παιδιά σε θέματα της ανακύκλωσης, εμείς κάναμε μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και αντί να την χειροκροτήσουν έχουν συνηθίσει να βάζουν πάντα κατά της διοίκησης του Δήμου Καβάλας και στην προκειμένη περίπτωση και εναντίον των παιδιών, δεν αναλαμβάνομαι αυτό το σκεπτικό αφού οτιδήποτε κάνουμε χρειάζονται κάποια χρήματα αλλά κάποια έχουν γίνει ειδικοί για όλα τα θέματα και παριστάνουν τους εισαγγελείς για κάθε τι που γίνεται μέσα στην πόλη….».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα