Ο Μαρκόπουλος διώχνει τις νταλίκες και το τελωνείο από την Καβάλα

Επιτέλους κάποιος ενεργεί χωρίς να σκέφτεται τις αντιδράσεις των υπαλλήλων συνδικαλιστών, των καρεκλοκένταυρων της Αθήνας αλλά μόνο το συμφέρον των Καβαλιωτών και της Καβάλας. Αυτός είναι ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος που με χθεσινή αναφορά της τεχνικής υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας προς κάθε αρμόδιο υπουργό ναυτιλία και οικονομικών, βουλευτές, αστυνομία και δήμο ενημερώνει ότι θα απαγορεύσει την είσοδο και έξοδο των βαρέων οχημάτων από τον δρόμο που κατεβαίνει από το Άγιο Σίλα και φτάνει μέχρι το τελωνείο διότι υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες λόγο φόρτου του συγκεκριμένου δρόμου και ενημερώνει ότι θα πρέπει να οριστεί τάχιστα χώρος εκτός λιμένα «Αποστόλου Παύλου» χώρος για τον εκτελωνισμό των φορτίων που σήμερα αναγκάζουν τα βαρέα οχήματα να διέρχονται μέσα από την Καβάλα.
Μετά από δεκαετίες ένα αίτημα της Καβάλας που μπλόκαραν με εμμονή οι συνδικαλιστές σε Αθήνα και Καβάλα θα αναγκασθούν έστω και με αυτό τον τρόπο να συναινέσουν στο να βγει το τελωνείο ουσιαστικά εκτός του λιμανιού «Απόστολος Παύλος». Φαίνεται ότι στη χώρα μας μόνο έτσι γίνονται ορισμένες αλλαγές.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα