Μονομερής ενέργεια από τον νέο δήμαρχο- Ξεκίνησε από το ξήλωμα του σιντριβανιού στην κεντρική πλατεία

Από ότι φαίνεται ο νέος δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης, θέλει να κάνει με το που θα αναλάβει την πρώτη του παρέμβαση και αυτή θα έχει σαν στόχο την κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Ο νέος δήμαρχος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΑ Καβάλας, δήλωσε ότι θα επιχειρήσει παρέμβαση στο σχέδιο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, καθώς έχει κάποιες διαφωνίες στον σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, διαφωνεί με την διατήρηση του σιντριβανιού στην πλατεία. Για τον λόγο αυτό και εφόσον το επιτρέπουν οι χρονικές προθεσμίες, θα ζητήσει την αλλαγή του σχεδίου ανάπλασης ώστε να μην περιλαμβάνεται σ’ αυτό το σιντριβάνι.
Τώρα πως αυτό θα γίνει χωρίς να συνεννοηθεί με κανένα από τους άλλους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων είναι ένα δείγμα ότι τα περί συμφωνιών πάνε με το καλημέρα περίπατο. Επίσης το έργο έχει περάσει από το δημοτικό συμβούλιο και αναρωτιόμαστε πως αυτή την απόφαση θα μπορέσει να την αλλάξει;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα