Να φύγουν οι πρόσφυγες από την πόλη λέει ο Δημήτρης Βογιατζής

Μετά την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων Άρη Βέρου και Χρήστου Ποτόλια από την πρώτη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου που είχε συγκαλέσει ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης με θέμα την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου εξ αιτίας της παρουσίας του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Δημήτρη Βογιατζή, στην δεύτερη σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή ο δήμαρχος προτίμησε να μην προσκαλέσει τον κ. Βογιατζή με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις και σχόλια.
Όπως δήλωσε ο κ. Βογιατζής μιλώντας χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News «στην προηγούμενη σύσκεψη με είχε καλέσει ο κ. Μουριάδης και όπως είναι και υποχρέωσή μου πήγα και από εκείνη την σύσκεψη λόγω της παρουσίας μου είχαν αποχωρήσει ο κ. Ποτόλιας και ο κ. Βέρος για τους δικούς τους λόγους κάνοντας και κάποιες δηλώσεις, την προηγούμενη Παρασκευή όμως έγινε κι άλλη σύσκεψη στην οποία δεν προσκλήθηκα να παραστώ….. όσον αφορά το κομματικό θέμα εγώ αυτή την στιγμή δεν εκπροσωπώ κάποιο κόμμα, έχω αποχωρήσει, έχω καταγγείλει, έχω ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε ήμουν μέτοχος της ιδεολογίας του ναζισμού, ουδέποτε συμμετείχα σε κάποια παράνομη ενέργεια, αποχώρησα από το κόμμα καταγγέλλοντας τα λάθη τους και την οικογενειοκρατία….. το θέμα είναι πως ο κ. Μουριάδης που από ότι γνωρίζω διαθέτει μεγάλες δημοκρατικές ευαισθησίες κάνει ένα τέτοιο ατόπημα που δεν με καλεί και δεν με ενημερώνει καν για μια τέτοια σύσκεψη ή συνάντηση, οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί σε μια συνάντηση επικεφαλής παρατάξεων από την οποία λείπει ο ένας επικεφαλής είναι άκυρη θεσμικά…… ούτε εγώ έθεσα ποτέ θέμα για την παρουσία των κυρίων Βέρου και Ποτόλια για τις ακραίες αριστερές απόψεις τους και τις κομμουνιστικές….. το δελτίο τύπου που εκδόθηκε ήταν παραπλανητικό διότι αναφέρει ότι ήταν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων και δημιουργήθηκε θέμα διότι κάποιοι νομίζουν ότι πήγα στη σύσκεψη….. εγώ στην πρώτη σύσκεψη είχα συμφωνήσει με τις νομικές ενέργειες που σκέπτεται να προσφύγει ο Δήμος για το Ασημακοπούλου αλλά πρότεινα και κάποιες πιο μαζικές ενέργειες σε δεύτερη φάση, να μαζέψουμε τον κόσμο για να δείξουμε στην κυβέρνηση ότι δεν πρέπει να μείνει αυτό το Hotspot, η άποψή μου είναι ξεκάθαρη, αυτό πρέπει να κλείσει και να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι από την πόλη μας, είμαστε μια πόλη τουριστική και δεν θα πρέπει να γίνουμε σαν την Λέσβο…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα