Ο Χρήστος Μέτιος ήδη γνωρίζει ότι θα χάσει στις περιφερειακές εκλογές λέει ο Θόδωρος Μαρκόπουλος

Αποκλείει οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με την παράταξη Τοψίδη ο σημερινός περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Μέτιος ξεκαθαρίζοντας την στάση του μετά τις εκλογές. Ως στοιχείο της βέβαιης ήττας του στις περιφερειακές εκλογές ερμηνεύουν την εν λόγω τοποθέτηση τα στελέχη της παράταξης του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Τοψίδη.
Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven New 94,4 ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη «ο κ. Μέτιος έχει αρχίσει να προσαρμόζει την σκέψη του και αυτό είναι φανερό, στον ρόλο που θα επιλέξει να διαδραματίσει αύριο ως αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο, η συμπεριφορά του είναι τέτοια που φανερώνει και αναδεικνύει τον τρόπο της σκέψης του, πιστεύω ότι έναν μήνα πριν τις εκλογές όσο περισσότερο ομιλεί ο κ. Μέτιος τόσο περισσότερο ενισχύεται η προσπάθεια της δικής μας παράταξης αλλά και των άλλων παρατάξεων, δυστυχώς αυτή είναι η προσέγγιση των πραγμάτων του κ. Μέτιου η οποία έχει μετατρέψει την περιφέρεια ΑΜΘ από πρωτοπόρα σε ουραγό, αυτή η προσέγγιση έχει μεταβάλλει την παράταξη Παυλίδη από κυρίαρχη παράταξη σε μια παράταξη που έχει εγκαταλειφθεί από τους περισσότερους από εμάς όπως και εμένα που βρίσκομαι σε μια άλλη παράταξη……».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα