Ο Σοσιαλισμός εξορίστηκε από το δημαρχείο για να επικρατήσουν τακτικές Θάτσερ

Κι ́ ο Προμούσας τον χαβά του. Για τον αντιδήμαρχο οικονομικών που άδειασε τα ταμεία του δήμου ακόμη φταίει η αντιπολίτευση που το 2020 είχε καταφέρει να σταματήσει τις αυξήσεις των δημοτικών τελών. Ήρθε λοιπόν χθες στην δημοτική επιτροπή και τα ψήφισε δικαιολογώντας τις αυξήσεις λέγοντας ότι πριν 3 χρόνια έχουν μειωθεί τα έσοδα υπαιτιότητας της αντιπολίτευσης και πρέπει να τα καλύψουν με τις υπερβολικές αυξήσεις που φέρνει.
@ Φυσικά οι εμπορικοί σύλλογοι Καβάλας και Κρηνίδων, όπως και το σωματείο των καφεζυθοπωλών αντιδρούν σε αυτές τις υπερβολικές αυξήσεις που ανεβάζουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων σε εποχές που θεωρούνται δύσκολες λόγω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και των μισθών.
@ Έρχεται λοιπόν η σοσιαλιστική διοίκηση του δήμου με τους δημοτικούς συμβούλους της που συμμετέχουν και στην νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι μιλούν για την ακρίβεια που δεν μπορεί να τιθασεύσει η κυβέρνηση και στηρίζουν αυτές τις μεγάλες αυξήσεις του δήμου.
@ Από χθες ο δήμαρχος δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας, εκτός από αυτούς που τους μειώνει τα τέλη καθαριότητας, όπως το νοσοκομείο, τους ναούς και το πανεπιστήμιο.
@ Δεν έχει φυσικά καμία σχέση αν η πλειοψηφία ψήφισε τις αυξήσεις. Σημασία για μένα έχει αν ο κόσμος θα αντιδράσει η θα το καταπιεί αδιαμαρτύρητα, επιβεβαιώνοντας τον παχυδερμισμό του.
@ Χθες στην δημοτική επιτροπή που προηγήθηκε του δημοτικού συμβουλίου απέσυρε ο κ. Προμούσα ένα θέμα που είχε να κάνει με την αύξηση στα φύλαχτρα κατά 100% στο στεγασμένο πάρκινγκ της δημοτικής αγοράς. Το γιατί δεν το γνωρίζω.
@ Από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας διοίκησης του Μουριάδη γίνεται αντιληπτό ότι ήρθε για να διοικήσει δεύτερη φορά έχοντας στην βαλίτσα του τα απωθημένα της προηγούμενης τετραετίας που πιεζόταν από τον αντιπολίτευση γιατί δεν είχε την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.
@ Δείχνει ότι ο δήμαρχος δεν έγινε πιο σοφός αλλά έγινε πιο επιθετικός υιοθετώντας την λογική της συναίνεση για τα μάτια του κόσμου ενώ παράλληλα εφαρμόζει κάθε αντιλαϊκό μέτρο.
@ Σε αυτό τον νέο δρόμο που έχει χαράξει θα ήθελα να δω πως θα σταθούν οι νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ κατά κύριο λόγο και της ΝΔ. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα αντιδράσουν αφού όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελούνται από άβουλα στρατιωτάκια του κομματικού μηχανισμού και πάνω από το κοινό καλό
βάζουν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα.
@ Βλέπω ότι τα πνεύματα θα οξυνθούν ακόμη περισσότερο με τις εκλογές στην ΣΤΕΓΗ αφού κάποιοι θέλουν να εγγράψουν νέα μέλη και αυτοί είναι οι μπαχαλάκιδες ώστε να πάρουν την διοίκηση στις εκλογές του Φεβρουαρίου και αυτοί που κρατάνε σήμερα τη στέγη βάζουν κάποια όρια στις εγγραφές και
οι οποίες έπρεπε να είχαν γίνει μέχρι 31 Οκτωβρίου.
@ Πληροφορήθηκα από κυνηγούς που βρέθηκαν στο δρόμο μεταξύ Λεκάνης και Κορυφών ότι είδαν κάποια εκχιονιστικά να περνάνε και να καθαρίζουν για λογαριασμό της περιφέρειας το δρόμου που δεν είχε όμως χιόνια και να φέρουν Βουλγάρικες πινακίδες. Δεν ξέρω ποια εξήγησή μπορεί να δώσει η
διοίκηση της περιφέρειας, αλλά Βουλγάρικα εκχιονιστικά; Δεν ξέρω αν τα οδηγούσαν Βούλγαροι οι Έλληνες.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα