Στο έλεος τους οι δρόμοι στις γειτονιές που έχουν να περάσουν απορριμματοφόρα και οδοκαθαριστές μήνες

Φτάνει βρε Κυριάκο κάθε φορά που πέφτουν λίγες νιφάδες στα ορεινά του δήμου να στέλνεις τα καμπινάτα με τα μαχαίρια για να καθαρίσουν την “πούδρα” από τους δρόμους. Δεν σκέφτεσαι ότι αυτά είναι έξοδα που τα πληρώνουμε όλοι μας για να παριστάνεις εσύ τον αλπινιστή στα ορεινά;
@ Βρε τους Συριζαίους που μέχρι το τέλος της πρώτης θητείας Μουριάδη το στήριζαν τώρα τον κράζουν με φωτογραφικό κολάζ που δείχνει τον Μουριάδη δίπλα στον Μητρολίτη και τον πρώτο να λέει “κάτω τα χέρια από τον Μητροπολίτη”. Έτσι είναι Θόδωρε όσο άκουγες το Θόδωρο και τον βράβευες ήσουν καλός τώρα είσαι απλά ο παρατρεχάμενος του Μητροπολίτη.
@ Έχασα τον Βασίλη Λιόγκα μετά τις κόκκινες κάρτες που πήραν οι Μπαχαλάκιδες για τη ΣΤΕΓΗ από το περιφερειακό και δημοτικό συμβούλιο. Φαίνεται εκεί στις Βρυξέλες αργούν να φτάσουν τα νέα.
@ “ Καθημερινές εικόνες της Καβάλας! Τόσο που πλέον περνάμε δίπλα τους με απάθεια. Έχουμε συνηθίσει την ασχήμια; Υπάρχει πιο ξεκάθαρη απόδειξη της ανεπάρκειας, της αποτυχίας της ομάδας Μουριάδη; Νομίζω πως όχι. Το γεγονός ότι η ομάδα Μουριάδη απέτυχε παταγωδώς στο μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών, θα επιφέρει ακόμα μια συνέπεια που σήμερα εισάγεται και θα συζητηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο. Ποιο είναι αυτό; Η επαχθείς, φορομπηχτική αύξηση των τελών που θα πληρώνουμε μέσα από τους λογαριασμούς του ρεύματος, από αύριο. Με το καλημέρα και χωρίς καμία συζήτηση, τα διπλασιάζουν και οποίος αντέξει! Λέτε να ανοίξει ρουθούνι; Δεν το νομίζω, αλλά να δούμε.
Και άντε όσοι ψηφίσατε Μουριάδη, ας προσέχατε! Όσοι δεν πήγατε να ψηφίσετε, την αλλά φορά θα το σκεφθείτε καλύτερα. Οι υπόλοιποι, τι φταίμε; “.
@ Δεν αφήνει τίποτε πλέον να πέσει κάτι ο Νίκος Ξανθόπουλος που σχεδόν καθημερινά με την αιχμηρή γραφή του στηλιτεύει τα κακώς κείμενα της σημερινής δημοτικής αρχής.
@ Με το παραπάνω σχόλιο του το οποίο ανέβασε στο fb με τις σχετικές φωτογραφίες με τους μπλε κάδους ξέχειλους θέλει να δείξει ότι όχι μόνο καθαριότητα δεν έχουμε αλλά την πληρώνουμε και ακριβά.
Την αποτυχία της η σημερινή διοίκηση του δήμου την φορτώνει στις πλάτες των πολιτών με υπέρογκες αυξήσεις και οι σοσιαλιστές που διοικούν το δήμο ετοιμάζονται να δώσουν την καθαριότητα στους ιδιώτες. Εγώ είμαι υπέρ να δοθεί σε ιδιώτες, αλλά εγώ το πίστευα και το πιστεύω χωρίς να κάνω κολοτούμπες. Δεν είμαι “Τιγανούριας” όπως τον Μουριάδη και τον Σταυρίδη που στην πρώτη δυσκολία σηκώνουν τα χέρια και φωνάζουν τους ιδιώτες να τους γλυτώσουν.
@ Όμως τώρα έχουν εξασφαλίσει μια ακόμη πενταετία στο τιμόνι του δήμου και από δω πάνε και οι άλλοι.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα