Ποιος θα πάρει την αντιδημαρχία της τεχνικής υπηρεσίας;

Όσο ο Μουριάδης έπαιζε 4 χρόνια με το επιχείρημα ότι είχε μόνο εννέα δημοτικούς συμβούλους τους οποίους δεν μπορούσε να αλλάξει όταν υπήρχαν προβλήματα με την παραγωγή έργου στο τομέα του καθενός, βολευόταν με την δικαιολογία αυτή και οι Καβαλιώτες την κατάπιναν αμάσητη.
@ Από τις αρχές του χρόνου θα έχει είκοσι ένα δημοτικούς συμβούλους και θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει όποιους θέλει και να τους τοποθετήσει στις αντιδημαρχίες που δικαιούται ο δήμος Καβάλας.
@ Όμως τα προβλήματα του Μουριάδη ξεκινάνε από αυτό το σημείο και αρχίζουν από τώρα γιατί δέχεται πολλές πιέσεις από αυτούς που για να τους βάλει στο συνδυασμό του προεκλογικά τους είχε υποσχέθηκε ότι αν επανεκλέγει θα τους δώσει μια θέση αντιδημάρχου. Τώρα λοιπόν του ζητάνε να εκπληρώσει αυτή του τη δέσμευση.
@ Ξεκινώ από τον γνωστό κοινοτάρχη των Κρηνίδων που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ο Μουριάδης του είχε υποσχεθεί τη θέση του σημερινού αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του Θόδωρου Παπαδόπουλου ο οποίος στο τέλος του χρόνου θα πάει στο σπίτι του.
@ Με την αλλαγή που φέρνει ο νέος νόμος της κυβέρνησης όπου θα έχουμε τη συνένωση των ΔΕΥΑ της χώρας σε επτά περιφερειακές επιχειρήσεις η θέση του προέδρου που σήμερα κατέχει ο Απόστολος Χρόνης καταργείται. Έτσι ο Απόστολος Χρόνης που έφερε στον Μουριάδη πάνω από 1.800 σταυρού
φαινόταν ότι θα πήγαινε για την αντιδημαρχία των Φιλίππων όμως αυτήν ο Μουριάδης την είχε υποσχέθηκε και στον Κυριακίδη και για να δούμε τι θα δούμε.
@ Ο συνταξιούχος δάσκαλος Χριστόδουλος Μιχαλάκης ζητάει να πάρει την αντιδημαρχία που έχει σήμερα ο συνάδελφος του δάσκαλος Απόστολος Μουμτσάκης την οποία ο δεύτερος δεν θέλει να την αποχωριστεί γιατί πιστεύει ότι το έργο του τώρα θα φανεί και δεν θέλει να πάρει την δόξα ο κ. Μιχαλάκης. Όμως ο δήμαρχος το ξέκοψε και ο Μουμτσάκης παίρνει την αντιδημαρχία πολιτισμού και ο Μιχαλάκης την αντιδημαρχία παιδείας.
@ Σας έχω ενημερώσει ότι την αντιδημαρχία αθλητισμού πάει στον Κώστας Χατζηαναστασίου ενώ ακόμη δεν έγινε γνωστό ποιος θα πάρει την αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών. Ίσως ο Μουριάδης να περιμένει και το αποτέλεσμα του εκλογοδικείο για να δει ποιον θα έχει εικοστό πρώτο δημοτικό σύμβουλο ώστε να αποφασίσει ποια αντιδημαρχία θα του δώσει. Εκκρεμή με λίγα λόγια η απόφαση που θα βγει μετά τη λήξη της αποχής των δικηγόρων για το αν θα επιστρέψει ο Πεφάνης στο δημοτικό συμβούλιο ή θα μπει για πρώτη φορά ο Τσεκμέζογλου που πιθανόν αν κερδίσει να γίνει και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα