Το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ- Εκτός Πασχαλίδης και Κώτση

Όσο κι΄ αν κάποιοι προσπάθησαν να διαδώσουν ότι η Αρετή Κώτση συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το τέλος της ομιλίας του στο κλειστό της Καλαμίτσα αυτό δεν συνέβη και όχι μόνο δεν συνέβη αλλά μου είπαν ότι την απομάκριναν και κοντά από τις θέσεις όπου κάθισαν οι δύο κυρίες που φέρονται ότι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ η Βάσω Μήττα- Παπουτσή και η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
@ Φαίνεται ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ όπως και άλλη φορά έγραψα κλείνει με τους Παναγιωτόπουλο, Λαζαρίδη, Καλαντζή, Φιλόσογλου, Μήττα και Χατζηκωνσταντίνου.
@ Εκτός όσο και αν ισχυρίζεται όταν τον ρωτούν θα μείνει ο Γιάννης Πασχαλίδης που έχει στο μπλοκάκι του κόμματος τα εξής πολιτικά παράπτωμα. Ρατσιστής, από τους πρώτους που επί κυβέρνησης Σαμαρά και εν ενεργεία βουλευτής έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό όταν η κυβέρνηση του προσπαθούσε να κρατήσει τα ευρώ εντός της χώρας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα