ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ -Πρώτος όλων στην ΠΕ Καβάλας ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος!

Ξεκίνησε δειλά – δειλά στα πρώτα τμήματα της περιφέρειας ΑΜ-Θ η ανακοίνωση της σταυροδοσίας των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Για την ΠΕ Καβάλας στο ψηφοδέλτιο Τοψίδη προηγείται ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ακολουθεί ο Χρήστος Γάκης και στην τρίτη θέση ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης ενώ ακολουθούν μια τριάδα γυναικών η Ευαγγελία Καχέλλου, η Κατερίνα Ιωαννίδου και η Ειρήνη Ντωνέ!

Στο ψηφοδέλτιο του Μέτιου πρώτη θέση έχει (καμία έκπληξη) ο Κώστας Αντωνιάδης, ακολουθεί ο γιατρός Αλέξης Πολίτης και τρίτος έρχεται ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος. Ακολουθούν οι Παύλος Τσουμάκης, Θανάσης Κολυβάς και Κυριάκος Μπάης!

Στην τρίτη θέση στην ΠΕ Καβάλας βρίσκεται ο Κωστής Σιμιτσής με τους υποψηφίους του Αρχέλαο Γρανά και Χριστόδουλο Μιχαλάκη στις πρώτες θέσεις. Ακολουθούν οι Ευαγγελία Ασλανίδου και ο Νίκος Εμμανουηλίδης.

Τέλος από το ψηφοδέλτιο Κατσιμίγα πρώτος είναι ο Νίκος Τσουμπάκης και ακολουθεί η Ζωή Χωματά, με τρίτο τον Δημήτρη Λυμπεράκη!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα