Διαλύεται “ο τόπος της ζωής μας”, ο “Φάρος” της Παναγίας και το υπόγειο της δημοτικής αγοράς

Φαίνεται ότι κάποιοι από την δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου πιστεύουν ότι πρέπει να συμμετέχουν σαν συνδυασμός και στις εκλογές του 2028. Αυτοί μαθαίνω ότι είναι οι λίγοι από αυτούςπου ήταν στο ψηφοδέλτιο του “τόπου της ζωής” και οι περισσότεροι είτε δεν θα ασχοληθούν, είτε δεν συμφωνούν να συνεχίσουν με το συγκεκριμένο συνδυασμό.
@ Φυσικά μέχρι το 2028 έχουμε μπροστά μας πολύ πολιτικό χρόνο και πολλά μπορούν να συμβούν. Πάντως αν δουν στην παράταξη του Παπαδόπουλου τι έφταιξε και έχασαν θα καταλάβουν και ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος.
@ Αν κάνει πράξη αυτό που υπαινίχθηκε ο Τσακαλώτος ότι θα φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη για να δημιουργήσει άλλον πολιτικό φορέα θέλω να δω πόσοι θα τον ακολουθήσουν από την Καβάλα. Πάντως όχι πολλοί.
@ Στις αρχές του Δεκεμβρίου θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο υπόγειο της δημοτικής αγοράς. Θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος που αν πιάσει θα δώσει νέα φτερά στην δημοτική αγορά και διέξοδο στους επαγγελματίες του χώρου να
βρουν νέους χώρους σε προσιτές τιμές ώστε να στήσουν τις επιχειρήσεις τους.
@ Ακόμη περιμένω να μάθω τι γίνεται με τον κανονισμό λειτουργίας της πρότυπης λαϊκής αγοράς που γίνεται κάθε Σάββατο από τους παραγωγούς στο πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας.
Το καλοκαίρι πέρασε όπως και οι εκλογές και το συγκεκριμένο θέμα έμεινε παγωμένο. Τώρα που δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία θα αποκτήσει η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά κανονισμό λειτουργίας;
@ Δύο μέρες ασχολήθηκαν από τον δήμο με τον Φάρο της Παναγίας και το πρόβλημα το πέταξαν πάλι στις καλένδες μέχρι να το φέρουν κάποιοι κάτοικοι στην επικαιρότητα και να βρουν να πουν ένα νέο αφήγημα. Μέχρι τότε μη περιμένετε πολλά πράγματα. Ο Φάρος θα είναι στην κατάσταση που βρίσκεται
σήμερα. Δηλαδή μέσα σε ένα συρματόπλεγμα φυλακισμένος.
@ Όμως η συνοικία της Παναγίας δεν έχει μόνο αυτό το πρόβλημα. Ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί ο κανονισμός στάθμευσης για τους μονίμους κατοίκους και βλέπω να μη εφαρμόζεται ποτέ.
@ Εκεί που τα πράγματα έχουν γίνει ζόρικα είναι στις γειτονιές όπου τα αυτοκίνητα έχουν κατεβάσει τον κόσμο στον δρόμο και αυτά ανέβηκαν στα πεζοδρόμια. Τα πεζοδρόμια δεν υπάρχουν και όταν το πρωί φεύγουν τα περισσότερα αυτοκίνητα αυτά που αφήνουν πίσω είναι τα λάδια τους και τη σκόνη από τα λάστιχά τους. Φυσικά ποια υπηρεσία καθαριότητας να τα καθαρίσει τα λάδια και η ρύπανση χτυπάει κόκκινο.
@ Μαθαίνω ότι είτε υπάρχει νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είτε όχι είναι κάτι που δεν απασχολεί κανένα στην Καβάλα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα